Boyce Harries Family Estate

Gunnar besøkte Boyce Harries da han var i Kenya i vår. Boyce er femte generasjon kaffebonde og har to plantasjer: Chania og Oreti. Vi har fått inn kaffen fra Chania nå nettopp, og syns den er vanvittig bra!


Les hele artikkelen


Acaia Model S

Vi har fått inn den vanvittig kule nye modellen Acaia S på lager!


Les hele artikkelen


Jacu i Paris

Jacu fikk mail om at det skulle være en utstilling av Europas mest «disruptive upcoming brands» på selveste «Carousel du Louvre» i Paris.
Dette ble så spennende og interessant at Anne Birte bestemte seg for å hive seg rundt og reise ned med kaffe og bilder og det hele.


Les hele artikkelen


Spennende ny kaffe

Vi er så glad for å kunne presentere flere nye kaffier som har kommet som perler på en snor inn gjennom dørene våre siste dagene, og nesten alle er økologiske!


Les hele artikkelen


Etiopia Suke Quto

Endelig er den nye Etiopiakaffehøsten kommet til Europa! Og til Ålesund! Vi har gledet oss veldig. Gunnar har funnet noen herlige skatter på turen sin dit altså! Denne som kommer fra distriktet Guji er en slags «kjendis» som vi har hatt før.


Les hele artikkelen


NM i kaffe 2019

Vi har i mange år vært superengasjert i disse konkurransene. Det gir et skikkelig løft når man får møte andre som bruker så mye tid og energi på kaffe. Og vi merker at vi lærer så mye og får satt fokus på kvalitet på et meget høyt nivå.


Les hele artikkelen


Jacu i Afrika

Gunnar har vært i Afrika. Han fant verdens beste kaffe, akkurat som planlagt 😉


Les hele artikkelen
Julekaffe Brasil

Det koker i brenneriet vårt når «røde poser-sesongen» er i gang. Vi elsker det! Det myldrer av brenning og pakking og masse småkriser som må løses. Ofte er det en thriller når vi har bestemt hva som skal være årets julekaffe; rekker vi å få den til Norge før 15. november? Rekker de røde posene frem? Får vi laget plakater i tide?
Og desto gøyere når alt er på plass og fabrikken putrer og går tidlig og sent med røyk fra pipa og mange gode pakkehjelpere.


Les hele artikkelen