3 deilige nyheter!

Nytt år og nye kaffier. Nye historier og spennende smaker! Her presenterer vi 3 nye superhelter:


Les hele artikkelen


Julekaffe Økologisk 2019

De siste årene har vi ikke nøye oss med en julekaffe, men har laget en «superjulekaffe» i tillegg. Mange syns at økologisk kaffe er viktig, og mange er også så forelsket i afrikanske lyse kaffetyper at vi må møte det ønsket også. Så i år måtte det bli en som selveste Gunnar har vært for å finne på sin tur til Etiopia i vår!


Les hele artikkelen


Julekaffe 2019

Vi er allerede skikkelig godt i gang med julekaffesesongen! I år er det denne som er popstjerna:


Les hele artikkelen


Etiopia Gesha Village

Kaffen er kanskje den deiligste, sprøeste, mest lekne kaffien vi har smakt. Den er av bønnetypen gesha, og den kommer fra det stedet hvor kaffen først ble oppdaget.


Les hele artikkelen


Boyce Harries Family Estate

Gunnar besøkte Boyce Harries da han var i Kenya i vår. Boyce er femte generasjon kaffebonde og har to plantasjer: Chania og Oreti. Vi har fått inn kaffen fra Chania nå nettopp, og syns den er vanvittig bra!


Les hele artikkelen


Acaia Model S

Vi har fått inn den vanvittig kule nye modellen Acaia S på lager!


Les hele artikkelen


Jacu i Paris

Jacu fikk mail om at det skulle være en utstilling av Europas mest «disruptive upcoming brands» på selveste «Carousel du Louvre» i Paris.
Dette ble så spennende og interessant at Anne Birte bestemte seg for å hive seg rundt og reise ned med kaffe og bilder og det hele.


Les hele artikkelen


Spennende ny kaffe

Vi er så glad for å kunne presentere flere nye kaffier som har kommet som perler på en snor inn gjennom dørene våre siste dagene, og nesten alle er økologiske!


Les hele artikkelen


Etiopia Suke Quto

Endelig er den nye Etiopiakaffehøsten kommet til Europa! Og til Ålesund! Vi har gledet oss veldig. Gunnar har funnet noen herlige skatter på turen sin dit altså! Denne som kommer fra distriktet Guji er en slags «kjendis» som vi har hatt før.


Les hele artikkelen


NM i kaffe 2019

Vi har i mange år vært superengasjert i disse konkurransene. Det gir et skikkelig løft når man får møte andre som bruker så mye tid og energi på kaffe. Og vi merker at vi lærer så mye og får satt fokus på kvalitet på et meget høyt nivå.


Les hele artikkelen