Årets påskekaffe

Sol, tur fuglekvitter og Espirito Santo.
Les mer om årets påskekaffe og hvorfor vi liker den så godt!


Les hele artikkelen


Jacu og Ludvik i Rwanda

Vi har stor interesse av å være så nær kaffefarmen som mulig! Sånn blir kaffen slik vi vil ha den, og bonden kan få godt betalt for varen sin. Nå har vi et spennende prosjekt på gang.


Les hele artikkelen


NM i kaffekunst 2017

NM i kaffekunst 2017 avholdes under SMAK messen 7 – 10. Februar. Det gleder vi oss til!


Les hele artikkelen


Julekaffe 2016

I år har vi har landet på denne herlige kaffen fra bonden Renardo Ovalle i Guatemala! Den er sylfersk og nettopp kommet over Atlanterhavet.
Vi brenner den hver dag frem til jul og vi syns den er fyldig, søt og med smaker som passer julen! Vi har allerede prøvd den til kake og den passer utmerket til søtt, og til lange frokoster.


Les hele artikkelen


Ny kaffe fra Afrika

Hurra for deilige freshe afrikanske nyheter i brenneriet!
Vi har lagt vår elsk på disse to deilige friske afrikanske herlighetene:


Les hele artikkelen


Maria Dolores

Vi har fått tak i en nydelig kaffe fra Honduras som er økologisk sertifisert. Det finnes kun 20 sekker av denne loten!


Les hele artikkelen


Åpent brenneri fredag 10.00-13.00

Åpen kaffelab igjen fredag 19. august!


Les hele artikkelen


Iskaffe i sommervarmen!

Hvordan lager du best iskaffe hjemme?


Les hele artikkelen


Nye kaffier skal velges ut

Bli med på utvelgelse av nye kaffier!


Les hele artikkelen


En kaffe med forskerne!

I noen måneder har vi samarbeidet med SINTEF i et forskningsprosjekt. Forsker Robert Wolff har fulgt med i prosessene tett her i brenneiret, og 30. mai kom også to forskere fra Norsøk på Tingvoll for å fortelle om sine funn.


Les hele artikkelen