En forsker på JACU

Da Jacu startet i et bittelite lokale midt i Ålesund sentrum i 2011 var det helt uten logo, uten navn, uten en brenner. Det var kun et lite lokale med en espressomaskin, en håndbryggestasjon, og tonnevis med drømmer og kjærlighet til kaffe og folka i byen vår. Planene ble større og større og samtidig som vi drømte og planla inviterte vi byens befolkning til å spise frokosten sin og ta morgenkaffen sammen med oss.

Dette tiltrakk seg mange spennende folk. Mange var fotografer, arkitekter, freelancere, fritenkere, innovatører. Og mange spennende ideer og relasjoner har blitt til rundt denne kaffen.

Kine og Mari var studenter på NTNU og var ofte å se i vinduet på lille Jacu. De studerte, hadde møter, og både bacheloroppgaver og masteroppgaver har blitt smidd over en fersk kopp kaffe. For oss som hadde stupt ut i uvissa og den sprø ideen om å starte opp en kaffebusiness var det stor trøst og oppmuntring i å slå av en prat med Kine og Mari. Maken til support og støtte! I sosiale media, i praten sin og i alt sitt nærvær var de symbolet på selveste heiagjengen som gjorde at drømmene ble større og større og veien mot kaffebrenneri og produksjonsbedrift ble klarere og klarere.

Nå holder Kine på med doktorgraden sin på NTNU. Hun forsker på innovasjonsmiljø i bedrifter, og henger stadig på Jacu og for et par uker siden fant vi henne med et lite publikum nede i pakkehallen. Der sto hun og øvde seg på sitt innlegg til forsker-Grand-Prix!

For I DAG, torsdag 28. september står Kine på scena i Trondheim og er en av 10 finalister i dette som heter forsker-Grand-Prix. Det henger utrolig høyt. på 4 minutt skal Kine fortelle levende og forståelig foran en jury om sin forskning.

Når heiagjengen kommer til NTNU i Ålesund kl 17.30 for live-streaming fra Trondheim får de servert håndbrygget Kenya Gaturiri som velkomstdrikk. Vi er veldig glade for å få heie tilbake!

DET ER FORTSATT NOEN LEDIGE PLASSER PÅ DENNE LIVE-STREAMINGEN!
Velkommen for å få en deilig håndbrygget kaffe fra Jacu og 10 smashing 4-minuttsopptredener live-streamet på storskjerm! Det blir også mulighet til å stemme på Kine!
Snakkes på NTNU

https://www.facebook.com/events/1907291312620856/?ti=icl&__mref=mb

Foto: bypatrioten

Nederste foto: bypatrioten