Julekaffe Etiopia

Kaffe fra Etiopia har en særegen karakter. Den er ofte «te-aktig» og lys, leskende og minner mye om bær. Det er på en måte lett å forstå at kaffe er en fruktdrikk, når man drikker kaffe fra Etiopia. Denne julekaffen er en av de avslutt beste vi har smakt fra Etiopia! Og siden den også er økologisk sertifisert digger vi den ekstra mye.

Adado-cooperativet i yirgacheffe-regionen består av 2939 medlemmer. De produserer ca 2498 tonn kaffe (i cherries) i året, og eksperimenterer med ulike prosesseringer. De gjør mye bærtørket kaffe, ca 2/3 av det de produserer er det som kalles «natural» (tørket med fruktkjøttet på)
Dette gir svært fruktig og leskende kaffe.
Og siden mange kaffeelskere har en ekstra kjærlighet for kaffe fra Afrika så kjører vi på med to helt ulike julekaffier denne jula!

 
Les mer om kaffen her:
Julekaffe Etiopia

Bestill julekaffen her: