Årets julekaffe

Emilio som er kaffebonde både i Brasil og El Salvador har ett hovedmål med alt han gjør: «More great coffee»! Les om årets julekaffe her

Emilio holder til i el salvador og er 6. generasjons kaffebonde. Da han studerte i Portland i 2001 begynte han samtidig sin egen kaffekarriere med å bli medlem i «roasters guild» og har vært svært aktiv i det arbeidet siden.

På denne tiden var kaffeprodusentene i en svært tung økonomisk situasjon, og Emilio som var oppvokst i kaffefamilie bestemte seg for å involvere seg i arbeidet. Med sterkt fokus på innovasjon og utvikling av kvalitet gikk han i gang med å bygge vaskestasjoner og sette seg inn i, og forbedre prosessene fra jord, gjødsel, høsting, prosessering og brenning. Han er en ekstremt fremoverlent kaffeprodusent som til og med tok turen hit til Jacu for å cuppe sammen med sin skandinaviske kunde. I flere dager samarbeidet vi med han og viste han hvordan vi arbeider, hvordan vi brenner, hva vi ser etter, og hvordan nordmenn brygger og drikker sin kaffe. Vi digger å brenne og pakke Emilio sin kaffe i knallrøde resirkulerbare poser og sende ut til hele Norge!

Vi har brukt den aller mest miljøvennlige posen til julekaffen i år. Posen er annerledes, men inneholder 250gr som før.
Uten innslag av metall og av ren PE-EVOH film er dette en pose som beholder aroma og bønnekvalitet på aller beste måte, samtidig som den kan resirkuleres som plast.

Les mer om kaffen her

Bestill her: