Bærekraft

Vi har blitt veldig opptatt av bærekraft her i brenneriet. Norad har vært her i Ålesund siste uken og vi har hatt flere besøk her på Jacu, og også deltatt og bidratt på flere seminarer om miljø og fremtid. Her har vi hengt opp store bannere med FN sine 17 bærekraftsmål, og innser at det er noen vi er gode på, og andre vi må sette mye mer fokus på.

Innen spesialkaffe har vi mye vi kan være fornøyd med. Handelen er på mange måter annerledes enn det aller meste ellers. For vi ønsker transparent handel, vi er oppriktig interessert i bondens arbeid, vi betaler godt for gode råvarer. Og mange flere gode historier.
Så er det mye mer vi kan gjøre.
Vi har bestemt oss for å fokusere på mål nr. 8, 11 og 12 nå en stund. Da vil vi gå oss selv i sømmene, arbeide oppriktig for å nå disse målene, og samarbeide med leverandører og også studiemiljøet hos NTNU for å kartlegge hvordan det ligger an og hva vi kan forbedre.

Vi vil alltid gjøre alt vi kan for å bidra så godt vi kan for kloden og fremtiden! Og vi syns det er fantastisk med disse 17 målene som FN har satt opp, sånn at det blir litt enklere å jobbe sammen for en bedre verden.

Nattevandring i Ålesund

5500 nattevandrere lyste opp bærekraftsmålene sammen med Erna Solberg under verdens vakreste nattevandring i Ålesund på lørdag. Tusen takk for en magisk kveld! Vi ønsker også å gi en stor takk til Ålesund kommune, Ålesund-Sunnmøre Turistforening, The North West, FN-sambandet, Miljøselskapet ÅRIM, Spjelkavik Røde Kors, NTNU i Ålesund, Ålesund Sportsdykkerklubb og Fjellstua Aksla, Ålesund for godt samarbeid :)🎥 Scream Media

Publisert av Norad Mandag 23. april 2018