En kveld med NRK

En vanlig tirsdag i januar, med bestilinger fra kaffebarer i Stavanger og Sandnes og Trondheim og Hamar.. Vi prøvde å holde hodet kaldt og lot Gunnar få brenne konsentrert og vi andre prøvde å pakke riktig antall i kassene. Samtidig som 3 svære NRK-varebiler fant sine plasser utenfor brenneriet, og dronen fløy utenfor for å filme bilder fra luften.

Se programmet her

For innimellom pakkingen rigget det seg til kamerafolk, journalister, teamledere og produsenter. Teknikere hang opp lamper og kameraer på de merkeligste steder og hyggelige dyktige fagfolk inntok hverdagen vår og tryllet fabrikken vår om til TV-studio.
Direktesendingen skulle gå 20.25 på NRK1 og det var mye som måtte klaffe før det.
Vi var skikkelig spente. Oliver og Gunnar er ikke særlig lysten på å være på TV, heldigvis kunne en annen dyktig barista, Rebecca, stille opp for å vise triks på direktesendt TV.
Anne Birte syns dette var superstas. Digger rett og slett å være på TV, og fant en skikkelig god tone med programleder Tarjei som ikke likte kaffe da sendingen startet, men rett og slett fikk skikkelig smaken på Colombia Roman Chinca under sendingen.

Programmet har fått utrolig gode tilbakemeldinger og er et av de aller mest sette underholdningsprogrammer den uken, på alle kanaler.