Kaffe fra Indonesia!

Vi har ikke ofte kaffe fra India og Indonesia. Det er ofte ikke god nok kvalitet, og når vi cupper og bestemmer hva vi ønsker å kjøpe inn og ha i vårt sortiment, så faller ofte disse kaffene gjennom og vi liker dem ikke så godt som det andre på cuppebordet. MEN vi leter stadig vekk, for det er så mye som tilsier at det kan komme nydelig kaffe derfra også! Ikke minst vil det gi et løft til produsentene der og vi har også flere kaffevenner i disse landene som vi gjerne skulle gitt et løft og samarbeidet langsiktig med.

I forbindelse med forberedelser til NM så tar mange av landets flinkeste baristaer kontakt med oss. De leter etter det beste som fins i hele verden! Om det også finnes noe som er nytt og interessant så er det et pluss. Noe fra et «fremmed kaffeland»? EN bonde som forsker på nye prosesseringsmetoder? En viltvoksende kaffe fra bushen i Etiopia?

Vi leter hos alle våre kontakter i hele verden, får tilsendt masse masse prøver, og cupper i vei.

Dette er en sånn kaffe som vi kom over. Den er fra vaskestasjonen Kerinci Gunung Tujuh. Bønnene er av typen Sigarar Utang og Andung Sari. De er høstet i 2019/ 2020 og er «Et hulled Honey microlot».
Vi syns den har touch av blå druer og blåbær, litt urter, og at den har mye sødme. Og vi gleder oss til å følge denne kaffen til NM i neste uke!

Her kan man lese mye mer om denne kaffen!

Bestill her